top of page

Acerca de

20220902_064819.jpg

"AN" - Adventure Network 

Adventure Network er oplevelsesvirksomhed der på B2B niveau, der tilbyder adventure og outdoor oplevelser til alle typer virksomheder, på team og afdelingsniveau gennem vores kursusmuligheder der kan afvikles enkeltvis eller kombineres efter aftale. Hos os er der ikke noget der er standard eller hyldevarer. Vi tilrettelægger hver enkelt opgave i samarbejde med kunden baseret på seks parameter, hvor der skaleres mellem 1-5 :   
 

  • Indkvartering

  • Varighed

  • Udstyr

  • Forplejning

  • Fysik

  • Vejrafhængighed  

 

Eksempel:

 

 

Hertil kommer geografisk lokation samt transporttid.

 

Vi tilrettelægger vores kurser så alle kan deltage, men sikrer også at niveauet ikke stikker af.
Derfor er det vigtigt at vi i fællesskab sammensætter aktiviteterne med vores kunder for at sikre alle har en god oplevelse med hjem. Vi kender jo ikke de enkelte kursisters evner eller formåen på forhånd. 

 

Adventure Network tilbyder vi adskillige aktiviteter og træningsmoduler til teambuilding og lederskabsudvikling. Vores aktiviteter og træningsmoduler er tilpasset til hvert hold, baseret på deltagernes organisatoriske roller, deres alder, fysiske og psykologiske niveauer og forhåbninger. Vi blander også udgående læringsmoduler med indgående workshops, hvis det kræves, for at maksimere din/jeres læringsoplevelse. Alt i og efter en fælles forventningsafstemning.   

  

Vi er alle outdoor-eksperter med en baggrund i militæret eller jagtlivet, og brænder for fællesskaber, motion, læring, udfordringer og udendørs aktiviteter, der bryder med normalen og flytter os tættere sammen. Og til tider udenfor komfortzonen.

 

Vi lægger en ære i at skabe de bedste naturoplevelser og hele tiden tænke nye måder at bruge naturen på. Derfor planlægger og arrangerer vi firmaevents, teambuilding og andre former for arrangementer, hvor indholdet og målet er at skabe fællesskab, dyrke motion og få en ny tilgang vores mange aktiviteter. Ofte med lidt kant og anderledes i forhold til mange andre…  

 

I Adventure Network vægter vi at: Der højt til loftet og at udlever vores fælles drømme. Events og projekter må ikke være kedelige, og skal skabe goodwill og venskaber. Vi har en passion for outdoor-livet og naturen.

Vi skaber i fællesskab den gode historie gennem forventningsafstemning og eksekvering. Vi kan alt i fællesskab - og i gensidig respekt for den enkelte. Vi glemmer ikke hyggen, naturen er vores fundament, og sætter vores begrænsninger.

 

Lyder det som noget der har din interesse er du velkommen til at kontakte os for mere information her

an@adventurenetwork.dk

 

image001 (11).png
bottom of page