top of page

Acerca de

Virturidrpic3.jpg

Virtuel cycling

Virtual Cycling

Når sommeren går på hæld og vejrets luner bliver mere uforudsigelige, trækker de fleste deres træning indendørs.

Med Virtual cycling får man den ideelle indendørs aktivitet/træning. Det er en optimal mulighed for at vedligeholde eller at bygge sin form op i løbet af vinteren.  Det kan bruges til teambuilding og til at styrke fællesskabet og skabe holdånd i sin virksomhed eller forening.

Med mange forskellige valgmuligheder såsom race, fælles træningspas og social rides kan man få skræddersyet sit event til sit behov.

Vi sørger for at komme ud med udstyret og sætte alt op, så man kun skal fokusere på at træde i pedalerne.

Race

- I et Virtuelt race oplæg skal man ikke tænke over trafiksikkerheden, vejret eller udstyret. Her kan man udfordre sine, jagtkammerater, kollegaer, og sit motionscykelhold.  Vi kan sætte det op som et internt race eller se om vi kan finde et løb med deltagere fra det virtuelle fællesskab, så man kører mod andre folk i verdenen.

-I et internt race er der mange muligheder for at få skræddersyet et event, der passer til ens ønsker. Det kan f.eks. være en klatre udfordring, Tidskørsel eller partner point løb. Et andet alternativ kunne være at køre et turneringsformat.

-Der kan åbnes op for at medarbejdere, der selv har udstyr kan køre med hjemmefra.

Trænings forløb

- Vi skræddersyer et træningsforløb mod et bestemt mål, det kunne være et firma cykling event man vil forberede sig til i foråret/sommeren, eller hvis man vil forberede sig til en cykelrejse man har planlagt med sin klub, forening eller venner.

-Vi sætter op, så træningsforløbet får et mix af træningsintensiteter. Det vil være med struktureret pas, der passer til ens niveau.

-Er man allerede i gang med Virtual cycling og man gerne vil blive bedre til udnytte potentialet i træningsformen, så kan vi tilbyde vejledning i at få det meste ud af sin træning.

Velgørenheds events

-Virksomheden kan sætte et mål om at køre en bestemt distance eller tid. Medarbejderne skiftes til at køre og motivere hinanden. Arbejde mod et fælles mål, der kan være med til at styrke sammenholdet. Der kan så samles ind til velgørenhed.

Challenge Events

-Her vil man kunne udfordre grupper internt I sin virksomhed, venner eller andre klubber/foreninger.

Antal pr gang 10 personer.

Der kan sættes op til flere pas à 10 personer på en dag.

Deltagere:            Efter aftale

 

Kontakt an@adventurenetwork.dk for arrangement og mere information.

bottom of page