top of page

Opskrift på fiskesuppe (4 pers.)



½ løg

2.5 dl. Hvidvin

2 spsk. Oregano

2 spsk. Basilikum

1 spsk. Citronsaft

2 stk. fiske bouillonterning

2x0,5 L fløde/madlavningsfløde




1 stk. Tunbøf ca. 120-140 gram

1 bøtte muslinger på konserves Incl. Lagen

1 pakkekæmperejer ca. 25-30 stk.

1 pakke kammuslinger (6 store)

Salt & Peber












Hvidvinen hældes i en gryde, herefter tilsættes rå løg (snittet i små tern) sammen med Oregano, Basilikum, citron og fiske bouillonterning.

Gryden bringes i kog under omrøring. Skal koge ca. 5 min.

Herefter tilsættes fløden


Nu tilføjes

•Tun (skåret i små stykker ca. 2x2 cm.)

•muslingerne (enten fra dåse eller hele med skal)

•Kæmperejer

Skal koge ca. 20 min.


Tilslut tilsættes Kammuslinger (skåret i små stykker, del hver musling i 4) skal koge ca. 5 min.

Herefter smages suppen til med salt og peber.


OBS! Hele muslinger der ikke åbner af sig selv bør ikke spises


Tilbehør: Hvidløgsbrød


Velbekomme


50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page