top of page

Acerca de

Nærkontakt med de majestætiske rovfugle

Hører du til de særligt eventyrlystne  og er du fascineret af rovfugle samarbejder vi med Rovfugleshowet på Bornholm hvor vi sammensætter et program der matcher jeres forventninger.
Et event kunne byde på at I sammen med falkoneren forberede I ørnenes mad for derefter at lærer om håndtering af dyrene. Her kan du nu komme helt tæt på de majestætiske ørne.
Se dem ind i øjnene og lære om deres natur, kræfter og jagtinstinkter. Mærk dem sidde på din arm. Mærk deres styrke og målrettethed når de flyver afsted mod deres bytte.

Dette tilbud er for voksne og kræver en vis styrke i armene og at man kan komme rundt til fods.


Dette kan kombineres med teambuilding og ophold i Ørnereden !!!
 

Som det eneste sted i verden kan du overnatte midt i et rovfugleshow, nemlig i luksushuset Ørnereden.

Efter lukketid er du og din kollegaer de eneste gæster på rovfugleshowet. Jeres naboer er ørne og ugler, krybdyr og eksotiske insekter og måske endda råvildt, fasaner og nattergalen.

I kommer med en dyrepasser bag kulissen og siger hej til alle dyrene fra store til små – og prøver selv at træne en rovfugl. Mærk gyset, når du får øjenkontakt med en ørn, eller suset, når en falk lander på din arm. Sid i foldene og lyt til dyrenes gumlen. Hør ørne skræppe og nattergalen synge. Se på stjerner fra terrassen og hold øje med flagermusene i luften.

Få en vild naturoplevelse, du aldrig glemmer – og del den med dine kollegaer.

 

Deltagere:            4-8 personer eller efter aftale

 

Kontakt an@adventurenetwork.dk for arrangement, priser og mere information.

Rov69.jpg
bottom of page